La festa de la Tardor del curs 2012 2013


El passat divendres dia 16 de novembre, a l’escola Can Barriga, vàrem celebrar la ja tradicional Festa de la Tardor.

El matí, tots els alumnes i professionals de l’escola vàrem fer un esmorzar conjunt amb pastissos i pastissets, elaborats amb productes de la tardor (moniatos, carbassa, cabell d’àngel, etc) en què cada cicle va aportar el seu pastís.
 Es va aprofitar, també, per acabar de guarnir el pati amb un gran mural, amb fulles, productes de la tardor, on no podia faltar la castanyera


 

Després  i gràcies a la col·laboració d’una família de l’escola, els alumnes van poder gaudir d’una estona lúdica, jugant amb uns inflables.













A la tarda es va fer una festa amb les famílies, on tots els alumnes de l’escola van fer una petita actuació per cicles.
Balls, cançons, contes van servir per introduir-nos en aquesta estació de l’any.

 Els companys de l’Aulari 2 ens van cantar la cançó, "la tardor que jo conec"
 Els alumnes de Marinada, en van presentar el conte de la Castenyera, completant un gran mural amb suports gràfics.



.Els grups de TVA es van fer una coreografia de “Cantando bajo la Lluvia








 Posteriorment, i per introduir ja el tema de la 7a Setmana Cultural de l’escola, que aquest any estarà situada en el tema de les Olimpíades, es va descobrir la mascota Olímpica que ha estat escollida entre una vintena de dibuixos fets per les famílies i alumnes de l’escola.

L' autor de Medallín mascota olímpica!


Per acabar la Festa, i com ja es tradicional, es va fer un tast de postres de la tardor que van portar les famílies dels alumnes o fets en   alguns dels cicles de l’escola.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada